WoodsDoc gaat live!


WoodsDoc is een gloednieuw concept in Antwerpen. Een community cinema, een nomadisch filmhuis, waar we documentaires tonen die er toe doen, waar we aandacht besteden aan de onderwerpen die onze wereld mee bepalen. WoodsDoc brengt mensen samen, treedt op als curator, creëert en produceert.

WoodsDoc, dat zijn Kristof Bilsen en Abbie Boutkabout. Op vrijdag 22 januari stellen we graag onze werking voor. Kom naar de opening van HYPERMOBIEL, een nieuwe kunst/werkruimte van DOP Platform, waar we in maart een eerste documentaire zullen vertonen. Spreek ons zeker aan, onze werking is piepjong en we zoeken creatieve breinen die mee aan de slag willen gaan.

Ben je fan van docu? Verspreid dan mee het woord. Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en hou deze pagina in de gaten. Binnenkort vertellen we hier meer over de eerste screening van WoodsDoc.


Recente berichten