WoodsDoc #5 op 7 oktober 2016


Op 7 oktober tonen we 2 coming-of-age docs:

NOAH'S CANOE (+Q&A met de maker)

Als kind wilde Noah kano’s bouwen met zijn vader in de noordelijke bossen van Maine (US). Maar al die tijd was hij door fysieke ziekte niet in staat om door te zetten. We volgen Noah's verhaal, en ontdekken samen met hem een diep gekoesterde droom die hij eindelijk probeert waar te maken. Maar zijn leven is niet zo eenvoudig en Noah heeft nog een ingewikkelde en intrigerende weg af te leggen.

Een bijzonder poëtische coming-of-age documentaire van Juliet Brown (UK).

BOY CHEERLEADERS

Boy Cheerleaders volgt een eerder verrassend cheerleaderteam en hun families.

Terwijl het team hun pompons opschudden, bereiden ze zich voor op de Nationale Kampioenschappen in Coventry waar zij het eerste jongensteam hopen te zijn om de trofee in de wacht te slepen – een kans die hun leven voorgoed kan veranderen! Pure feel-good documentaire van James Newton (UK)

PRAKTISCH:

In de nieuwe kunst/werkruimte Hypermobiel, Appelstraat 27A, 2140 Borgerhout

Deuren: 19u

Film: 20u

Duur: 90 min.

Engels gesproken

Prijs: donatie

De bar is open voor en na de film.


Recente berichten