WoodsDoc #7 op 10 december 2016


Tell Spring Not To Come This Year (dir. Saeed Taji Farouky en Michael McEvoy) volgt een eenheid van het Afghaans Nationaal Leger gedurende hun eerste jaar in Helmand zonder ondersteuning van de NAVO. Het is een intieme film over de menselijke kant van oorlog. We krijgen een perspectief voorgeschoteld dat we tot nu toe nauwelijks hebben gezien: dat van de Afghanen zelf. De film onderzoekt de diep persoonlijke motivaties, dromen en worstelingen van een groep mannen die aan de frontlinie vechten. Dit is de oorlog in Afhanistan, verteld door de mannen die hem zelf moeten meemaken, zonder hulp van buitenaf.

Trailer:

Praktisch:

Deuren: 19u - Start flm 20u Inkom: donatie De bar is open voor en na de film. Dank aan Hypermobiel voor de ruimte en aan De Roma voor de stoeltjes.


Recente berichten