WoodsDoc #8 op 21 januari 2017


Het is het eerste jaar van de Teddy McArdle Free School in Little Falls, New Jersey, waar de lessen niet verplicht zijn, en waar de kinderen over de regels kunnen stemmen. Filmmaakster Amanda Rose Wilder is er het hele schooljaar lang. Ze observeert voor ons oprichter Alexander Khost, de elfjarige Jiovanni en de zevenjarige Lucy. Daarnaast komt er een hele rits jonge persoonlijkheden langs die relaties opbouwen, hun omgeving ontdekken en overtredingen van de regels intens bediscussiëren. Approaching The Elepant is een portret van een ongebonden kindertijd en pure, menselijke verhoudingen.

Trailer:

Praktisch:

Deuren: 19u - Start flm 20u Inkom: donatie De bar is open voor en na de film. Dank aan Hypermobiel voor de ruimte en aan De Roma voor de stoeltjes.


Recente berichten