WoodsDoc #13 op 20 oktober 2017


WoodsDoc is terug uit zomermodus! We zijn ook verhuisd - de documentaires worden voortaan vertoond in Filmhuis Klappei (Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen). Op 20 oktober vertonen we You Have No Idea How Much I Love You, van Pawel Lozinski.

YOU HAVE NO IDEA HOW MUCH I LOVE YOU

Relaties met de mensen waar je het meest om geeft zijn gecompliceerd. Dat ondervinden ook Hania en haar moeder Ewa tijdens hun gezamenlijke therapiesessies. Deze sessies, wanneer moeder en dochter op hun breekbaarst zijn, werden door Pawel Lozinski op intieme en respectvolle wijze gefilmd. De camera houdt steeds enkel één persoon in beeld, waardoor we als kijker op de huid zitten van wie op dat moment spreekt, of zwijgt en luistert.

De psychotherapeut ontdoet moeder en dochter heel delicaat van alle lagen waarmee ze hun kwetsbare kern beschermen. Laag na laag komen de persoonlijke tragedies die hun communicatie verstoren naar de oppervlakte. De documentaire vindt plaats in een afgebakende tijd en ruimte, maar overstijgt die beperking en neemt de kijker op een fascinerende reis naar de innerlijke strijd waarmee de menselijke geest te kampen heeft: soms donker, soms warm, maar altijd vertrouwd.

Trailer:

Praktisch: Regie: Pawel Lozinski

Duur: 80 min.

Taal: Pools, ondertitels: Engels

--

Deuren: 19u - Film: 20u15

Waar: Filmhuis Klappei, Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen

Prijs: € 5, ter plaatse

Reserveren is aangewezen: mail naar info@woodsdoc.com.

De bar is open voor en na de film.

Met steun van district Borgerhout.


Recente berichten