WoodsDoc #15 op 9 december 2017


Op 9 december vertonen we Heart Of A Dog, van Laurie Anderson.

Heart Of A Dog is een diep persoonlijk essay, een autobiografische film en een muzikale meditatie van Laurie Anderson. De Amerikaanse experimentele performance-kunstenares ( en weduwe van Lou Reed) levert een betoverende film af over de liefde en de dood. De kalme stem van Anderson begeleidt ons bij een stroom aan associatieve beelden, animaties en 8mm-films uit haar kindertijd. De filmmaker vertelt het verhaal van haar geliefde hond Lolabelle die overleden is en snijdt daarbij de dood van haar moeder en ook haar echtgenoot Lou Reed aan. Heart Of A Dog gaat over liefde en verlies, en grijpt je vanaf de eerste seconden bij de keel.

Wil je zeker zijn van je plaats: mail naar info@woodsdoc.com, want plaatsen zijn beperkt.

Trailer:

Praktisch:

Regie: Laurie Anderson Duur: 75 min. Taal: Engels, ondertitels: Engels *** Deuren: 19u30 - Film: 20u15 Waar: Filmhuis Klappei, Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen Prijs: € 5, ter plaatse Reserveren is aangewezen: mail naar info@woodsdoc.com. Met ondersteuning van district Borgerhout


Recente berichten