© 2019 WoodsDoc vzw - Non-profit registered: (BE)0648 880 411

Privacy statement

Please reload

Recente berichten

WoodsDoc #17 op 27 januari 2018

 

Op 27 januari vertonen we Communion, van Anna Zamecka.

 

 

 

Wanneer volwassenen inadequaat zijn, moeten kinderen snel opgroeien. Ola is 14 jaar en ze zorgt voor haar disfunctionele vader, autistische broer en een moeder die apart woont, maar vooral probeert ze het gezin te herenigen. Ze leeft in de hoop haar moeder terug naar huis te brengen. Haar 13-jarige broer Nikodem's heilige communie is een voorwendsel om haar familie bij mekaar te krijgen. Ola is verantwoordelijk voor het voorbereiden van het perfecte familiefeest. 'Communion' onthult de schoonheid van de verworpenen, de kracht van de zwakken en de nood aan verandering. Deze spoedcursus in volwassen worden leert ons dat geen mislukking definitief is.

 

Wil je zeker zijn van je plaats: mail naar info@woodsdoc.com, want plaatsen zijn beperkt.

 

Trailer:

 

 

 

 

Praktisch:

 

Regie: Anna Zamecka
Duur: 72 min.
Taal: Pools, ondertitels: Engels

***

Deuren: 19u30 - Film: 20u15
Waar: Filmhuis Klappei, Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen
Prijs: € 5, ter plaatse

Reserveren is aangewezen: mail naar info@woodsdoc.com.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload