WoodsDoc #17 op 27 januari 2018


Op 27 januari vertonen we Communion, van Anna Zamecka.

Wanneer volwassenen inadequaat zijn, moeten kinderen snel opgroeien. Ola is 14 jaar en ze zorgt voor haar disfunctionele vader, autistische broer en een moeder die apart woont, maar vooral probeert ze het gezin te herenigen. Ze leeft in de hoop haar moeder terug naar huis te brengen. Haar 13-jarige broer Nikodem's heilige communie is een voorwendsel om haar familie bij mekaar te krijgen. Ola is verantwoordelijk voor het voorbereiden van het perfecte familiefeest. 'Communion' onthult de schoonheid van de verworpenen, de kracht van de zwakken en de nood aan verandering. Deze spoedcursus in volwassen worden leert ons dat geen mislukking definitief is.

Wil je zeker zijn van je plaats: mail naar info@woodsdoc.com, want plaatsen zijn beperkt.

Trailer:

Praktisch:

Regie: Anna Zamecka Duur: 72 min. Taal: Pools, ondertitels: Engels *** Deuren: 19u30 - Film: 20u15 Waar: Filmhuis Klappei, Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen Prijs: € 5, ter plaatse Reserveren is aangewezen: mail naar info@woodsdoc.com.


Recente berichten