WoodsDoc #22 op 21 april 2018


Op 21 april vertonen we Cameraperson van Kirsten Johnson.

Een bokswedstrijd in Brooklyn; het leven in het naoorlogse Bosnië-Herzegovina; de dagelijkse routine van een Nigeriaanse vroedvrouw; een intiem familiemoment thuis: deze en andere scènes zijn verweven in Cameraperson, een caleidoscoop van beelden die documentairemaakster Kirsten Johnson heeft vastgelegd gedurende haar vijfentwintigjarige carrière. Cameraperson werd een ontroerende blik op de persoonlijke reis van de filmmaakster en een onderzoek naar wat het betekent om een camera op de wereld te trainen. Een visueel gedurfde memoire!

Wil je zeker zijn van je plaats: mail naar info@woodsdoc.com, want plaatsen zijn beperkt.

Trailer:

Praktisch:

Regie: Kirsten Johnson Duur: 102 min. Taal: Engels e.a. , ondertitels: Engels *** Deuren: 19u30 - Film: 20u15 Waar: Filmhuis Klappei, Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen Prijs: € 5, ter plaatse Reserveren is aangewezen: mail naar info@woodsdoc.com.


Recente berichten